DVIGALA

OSEBNA DVIGALA

OSEBNA DVIGALASo namenjena prevozu oseb in so primerna za vgradnjo v javne in zasebne zgradbe. Vgradnja dvigal je možna v betonski jašek ali jekleno samostoječo konstrukcijo, katero se nato obloži s steklom ali izolacijskimi ploščami. Izbirate lahko med hidravličnimi dvigali ali električnimi brezstrojničnimi dvigali. Na voljo so vam različni  materiali ter številne barve stenskih in talnih oblog.

Preberite več

TOVORNA DVIGALA

TOVORNA DVIGALASo namenjena prevozu tovora. Na voljo so vam hidravlična in električna dvigala. Komponente so priznanih slovenskih in tujih proizvajalcev in so visokega kakovostnega razreda. Na voljo so vam različne nosilnosti, odvisno od vaših potreb. Prav tako lahko Izbirate med različno opremo dvigala.

Preberite več

INVALIDSKA DVIGALA

INVALIDSKA DVIGALASo namenjena osebam, ki potrebujejo pomoč pri premagovanju ovir. Na voljo so vam različne opcije, odvisno od potreb in možnosti  vgradnje. Proizvodi se med seboj razlikujejo vendar je vsem enotno, da so enostavni za uporabo, varni in majhni porabniki električne energije.
Ponujamo vam širok asortima naprav znanih tujih proizvajalcev.

Preberite več

MALOTOVORNA DVIGALA

MALOTOVORNA DVIGALANamenjena so prevozu tovora manjših kapacitet. Malotovorna dvigala so idealna za vgradnjo v gostinske, farmacevtske, hotelirske, šolske objekte,… Lahko vam ponudimo električno ali hidravlično malotovorno dvigalo.
Na voljo so vam različne nosilnosti, različni tipi etažnih in kabinskih vrat. Na podlagi vaših potreb lahko dvigalo ustavlja na nivoju etaže ali pa na nivoju servisa .

Preberite več

AVTO DVIGALA

AVTODVIGALASo namenjena prevozu osebnih vozil s spremstvom ali brez. Vgradnja je mogoča v obstoječe objekte ali novogradnje. Upravljanje avto dvigala je zelo enostavno. Avto zapeljemo na ploščad ter ga s pritiskom na gumb spustimo ali dvignemo v željeno etažo.
Na voljo so vam različni tipi avto dvigal odvisno od vaših prostorskih razmer in želja.

Preberite več